İSTE’liler bu resitali ilk kez dinledi

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, birim ziyaretleri kapsamında Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuvarı’nı (MYDK) ziyaret etti.

Yeni eğitim- öğretim yılı ziyaretleri kapsamında üniversitenin tüm birimlerini ziyaret eden Rektör Depci’ye Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuvarı (MYDK) personeli ve öğrenci buluşmasında İSTE Genel Sekreteri Yahya Kılıç da eşlik etti. MYDK Müdürü Doç. Dr. Servet Yaşar ve personeli tarafından karşılanan Rektör Depci akademik ve idari personel ile bir araya gelerek personelin talep ve isteklerini dinledi.

Daha sonra birime ait derslikleri gezen Rektör Depci, öğrenci çalışmalarını inceledi. Öğrencilerin yaptığı karşılama gösterisini izleyen Rektör Depci, daha sonra öğrencilere eşlik etti.

MYDK öğrencilerinin sorularını cevaplayan İSTE Rektörü Depci, talep ve sorunların kaynakların etkin kullanımı çerçevesinde giderilmeye devam edeceğinin altını çizerek, öğrencilerin geleceğine yatırım yapmak istediklerini belirtti.

Birim ziyaretlerinin verimli geçtiğini söyleyen ve paydaşları olarak personel ve öğrenci görüşlerinin kendileri için kıymetli olduğunu ifade eden Rektör Depci “Bugün bir araya geldiğimiz öğrencilerimize geleceğin sanatçıları olarak yaklaşıyorum. İSTE olarak sanata ve sanatçıya verdiğimiz değerle her zaman yanlarındayız ve destekçileriyiz. Tüm öğrencilerimize yeni eğitim- öğretim yılında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın