Hatay’da kanser savaşçıları işbirliği yaptı!

Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Mustafa Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden çeşitli branşlardan hekimlerin ortak katılımıyla “Onkoloji Konsey Toplantısı” gerçekleştirildi.

Başkanlığını Tıbbi Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Dılşah Mızrak Kaya’nın gerçekleştirdiği konsey toplantısına, Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Ortopedi Uzmanı Prof. Dr. Yunus Doğramacı, Başhekim yardımcısı Dr. Figen Duman, Tıbbi Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. İsa Dede, Jinekolojik Onkoloji Uzmanı Dr. Mehmet Sait Bakır, Gastroenteroloji Cerrahisi Uzmanı Dr. Habip Sarı, Tıbbi Onkoloji Uzmanı Dr. Aykut Bahçeci, Ortopedi Uzmanı Dr. Sevinç Ödül Oruç, Cerrahi Onkoloji Uzmanı Dr. Serdar Gümüş, Radyoloji Uzmanı Dr. Eda Akbelen, Patoloji Uzmanı Dr. Duygu Ünal Kocabay ve Patoloji Uzmanı Dr. Ahmet Boz katıldı.

Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Mustafa Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ndeki onkoloji vaka sunumlarının birlikte değerlendirildiği konsey toplantısında, bölgedeki onkolojik vakaların tedavisine önemli katkılar sağlayacak bu işbirliği kapsamında onkoloji konsey toplantılarının haftalık olarak yapılması kararlaştırıldı.

Bir cevap yazın