İskenderun’da süper kulaçlara ödül!

Yumurtalık ilçesinde başlayan ve 36 kilometre mesafe ile Türkiye’de yüzülen en uzun mesafe olarak öne çıkan 1. İskenderun Körfezi Açık Deniz Yüzme Maratonu’nu başarıyla tamamlayan sporculara ödülleri İskenderun’da düzenlenen törenle verildi.

İskenderun Kaymakamlığı’nın uhdesinde ve İskenderun Belediyesi’nin koordinasyonuyla; Yumurtalık Sahili – İskenderun Sahili arasında ilk kez gerçekleşen ve yaklaşık 38 kilometreyi bulan maratonu 12 saat 47 dakikada tamamlayarak birinci olan Ümit Kemal Cengiz ile maratonu 17 saatte tamamlayarak ikinci olan Emre Seven’e kupa ve madalyalarını İskenderun Kaymakamı İskender Yönden takdim etti.

İskenderun 3 nolu sosyal tesisinde tören öncesi sporcular ve protokol üyeleri kahvaltıda biraraya geldi.

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Türkiye’de bir ilkin gerçekleştirildiği böylesi önemli bir yarışmanın İskenderun’da yapılmasında emeği geçen herkese, tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.

Boğaziçi Olimpik Yüzme Spor Kulübü Başkanı Ahmet Selami Vanlı ise ev sahipliklerinden dolayı İskenderun’daki ilgili ve yetkili tüm kurumlara teşekkür etti.

İskenderun Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ferit Ali Gündel de, seneye maratonun uluslararası bir düzeyde ve dünya yüzme literatürüne eklenecek bir yüzme etkinliği düzenleyeceklerini söyledi.

İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Esma Gülay ise emeği geçen herkese teşekkür ederek sporculara ve yetkililere plaket takdim etti.

Kupa ve madalya törenine İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Sahil Güvenlik Grup Komutanı Yarbay Oğuz Emre Çiçek, İSTE Öğretim Görevlisi Dr. Vahit Çalışır, Boğaziçi Olimpik Yüzme Spor Kulübü Başkanı Ahmet Selami Vanlı, İskenderun Belediye Başkan yardımcısı Esma Gülay, İskenderun Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Ferit Ali Gündel ve sporcular katıldı.

Bir cevap yazın