Sen ne güzel bir adamsın be Nevzat Güneş!

İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, yürüme engelli olduğu için okula gidip gelmekte zorlanan 7’nci sınıf öğrencisi Ece Akar’a elektrikli bisiklet mutluluğu yaşattı.

Halkın huzur ve güvenliğinin yanısıra, engelli bireylerin hayatına dokunmak amacıyla gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle de gönüllerde ayrı bir yer edinen Müdür Güneş, İskenderun İsmet İnönü Ortaokulu 7. Sınıf öğrencisi Ece Akar için emniyet müdürlüğü bünyesindeki polislerin de desteğiyle toplanan paralarla satın alınan elektrikli bisikleti sahibine teslim ettiği törende duygu dolu anlar yaşadı. Ece Akar’ın yüzünü güldüren İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’e törende eşi Sevda Güneş de eşlik etti.

İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına getirilen Ece Akar, polislerin bayraklarla donattığı elektrikli bisiklet sürprizi karşısında göz yaşlarını tutamazken, “Polis abilerime çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız” dedi. Kızını okula getirip götürmekte zorlandığını ifade eden Ece’nin annesi Sevda Akar da Emniyet Müdürü Nevzat Güneş şahsında emniyet teşkilatına teşekkürlerini sundu.

Toplumsal farkındalığı artırmak amacıyla bu tür yardımları önemsediğini ifade eden İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş  “Sen bizim canımızsın, bu bisikletle okuluna gidip geleceksin, okuyup bu vatana hayırlı bir evlat olacaksın. Sana güveniyorum, sen bizim bir kızımızsın artık” dedi.

Bir cevap yazın