İskenderun Narkotim arı gibi çalışıyor!

İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş koordinesinde vatandaşların güvenliği, huzuru ve sağlığını önceleyen İskenderun Narkotik Suçlarla Mücadele(NSM) Grup Amirliği ekipleri, zehir tacirlerine yönelik etkin ve kararlı mücadelesini sürdürüyor.

Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti ve satışına yönelik yapılan çalışmalarda İstihbarat Büro Amirliği ekipleri ile koordineli çalışmalarını sürdüren NSM ekipleri, ikamet aramaları ve yol uygulamalarında durduran araçta çok sayıda esrar maddesi ile çalıntı bisiklet ele geçirirken, 8 kişiyi gözaltına aldı.

Ekipler S. B. isimli şahsın ikamet adresinde yapılan aramada 10 gram meteamfetamin, 5 gram sentetik kannabinoid, 54,40 gram esrar, 2 gram Hint keneviri tohumu, 48 adet uyuşturucu LYRICA hap, 47 adet captagon hap, 5 adet uyuşturucu hap, 1 adet hassas terazi, 7 adet çalıntı bisiklet, 2 adet bisiklet tekerleği ele geçirdi. S.B. isimli şüpheli şahsa TCK 188. maddeden adli işlem yapılarak, gözaltına alındı.

NSM Grup Amirliği ve İstihbarat Büro Amirliği ekiplerince koordineli bir şekilde düzenlenen diğer bir operasyonda  Y.İ isimli şahsın kontrolünde olan ve içerisinde A. H., M. Ö., Ö. Y. ile G. Y. isimli şahısların bulunduğu 07 plaka sayılı araç İskenderun girişinde kontrollü bir şekilde durduruldu. Araç ve içerisindeki şahıslar üzerinde yapılan aramada;  972 adet uyuşturucu haplardan captogon hap, 2 adet uyuşturucu haplardan extacy hap ile Y.İ. isimli şahsın ikamet adresinde bulunan A.G. ile G.S. isimli şahısların üst aramasında ve ikamette yapılan aramada ise 348 gram sentetik kannabionid, 6 adet captogon hap, 2 gram metamfetamin, 47 gram dişi Hint keneviri tohumu, 15 gram eroin, 512 gram sıvı halde AMG,  1 gram esrar ele geçirildi. Y.İ. isimli şüpheli şahsa TCK 188. Maddeden, diğer şüpheli şahıslara TCK 191. maddeden işlem yapıldı.

Bir cevap yazın