DTO heyetinden iki ayrı Arsuz ziyareti

İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şube Başkanı Kemal Kutlu ile yönetim kurulu üyeleri, göreve yeni başlayan Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar ile Arsuz İlçe Emniyet Müdürü Hasan Gün’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gerçekleşen iki ayrı ziyarette İMEAK DTO İskenderun Şube Başkanı Kemal Kutlu, Kaymakam Gökpınar ile Müdür Gün’e, ‘Arsuz turizmi, Madenli yat limanı, İskenderun Körfezi’nde deniz florasını genişletmek için projelendirilen yapay resifler’ ve gelecekte yapılması düşünülen projelerinden bahsetti.

DTO İskenderun Şubesi olarak yetki alanlarındaki İskenderun Körfezinde tüm kamu ve kurumlarla koordineli çalıştıklarını, deniz turizmi ve deniz ticaretinin arttırılması için her türlü desteği sağlamaya çalıştıklarını ifade eden Kutlu, Kaymakam Gökpınar ve Emniyet Müdürü Gün’ü göreve gelmelerinden dolayı tebrik ederek, yeni görevlerinde başarılar diledi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar ile Arsuz İlçe Emniyet Müdürü Hasan Gün de Arsuz’da İMEAK DTO İskenderun Şubesi Yönetiminin proje ve çalışmalarını ilçeye önemli katkılar sunacağını ifade ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Bir cevap yazın