Çeşitli suçlardan aranan 8 kişiye şok baskın!

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü, kamu düzeninin devamının ve sürekliliğinin sağlanması için, suç ve suçlularla mücadele kapsamında aranan şahıslara yönelik düzenlediği operasyonlarda 8 kişiyi gözaltına aldı. Çeşitli suçlardan aranan şahıslara yönelik 8 ayrı adrese operasyon düzenleyen İskenderun İlçe Asayiş Büro Amirliği’ne Özel Harekât, Jandarma ve karma ekiplerde eşlik etti.

Huzur ve güvenin ortamının sağlanması, suç ve suçlularla mücadele kapsamında İskenderun’da meydana gelen yağma, genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması, mala zarar verme, tehdit, hırsızlık suçlarının önlenmesi, suç işleyen şahısların yakalanması ve suç unsurlarının ele geçirilmesine yönelik 8 adreste yapılan operasyonda A.D., R.D., E.K., S.K., O.D., Ş.Ö., Ö.D., H.G., isimli şahıslar yakalandı.

Şahısların ikamet aramalarında 1 adet tabanca, 1 adet şarjör, 8 adet mermi, 5 adet av fişeği, 2 gram metamfetamin, 1 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirildi. Şüpheli şahıslar ve ele geçirilen suç unsuru malzemeler gerekli yasal işlemler için emniyet müdürlüğüne teslim edildi.

Bir cevap yazın