Emzirme Danışmanı ve Çocuk Sağlığı için doğru adres

Uzman Emzirme Danışmanı ve Eğitmeni olan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Perihan Yasemen Canöz Karaca, anne sütünden maksimum seviyede yararlanması için geliştirdiği yöntemlerle bebeğin sağlıklı gelişimine katkı sunuyor.
Bebeğin beslenmesi, annenin doğum sonrası yaşadığı Mastit, Meme ucu yaraları, Tıkalı meme, Meme enfeksiyonları, aşırı süt üretimi, yetersiz süt üretimi ve bebeğin memeden ayrılması konularında annelere yol gösteren uzman Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr Perihan Yasemen Canöz Karaca, yakında İskenderun Atay İş Merkezi 2’nci Katta faaliyete girecek kliniğinde hizmet verecek.

Ne şekilde beslenirse beslensin bebeğin beslenmesini doğal olana yaklaştırmanın çocuğun hayat boyu sağlığına yapılacak en mükemmel dokunuş olduğuna dikkat çeken Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Perihan Yasemen Canöz Karaca, “Bebeğin ilk günden itibaren doğru beslenmesi onun tüm hayatını etkileyen en önemli faktördür. Bebeğiniz emiyor ve anne sütü alıyorsa bunun sağlıklı bir şekilde sürdürülmesi, anne sütü ve mama ile besleniyorsa, anne sütünü kaybetmeden beslenmenin planlanması, sadece formül mama ile besleniyorsa bu beslenmeyi bebeğin fizyolojisine, mide kapasitesine göre ayarlayıp doğal beslenmeyi yakalamak amacım ve en önemli hedefim“ dedi.
Atay İş Merkezi’nde yakında açılacak olan çocuk hastalıkları kliniğinde hizmet vermeyi planlayan Uzm.Dr.Perihan Yasemen Canöz Karaca; kliniğinde bebek ve çocuk sağlığı ile ilgili Dünya’daki en güncel ve bilimsel yöntemleri uygulayacağını belirtti.
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Uzmanı, Uzman Emzirme Danışmanı ve Eğitmeni Uzm.Dr. Perihan Yasemen Canöz Karaca iletişim bilgileri: İnstagram @annesutudoktoru, Atay İşmerkezi 2’nci kat İskenderun Adliyesi Karşısı – GSM: 0 506 291 89 12

Bir cevap yazın