Liman güvenliği için güçler birleştirildi!

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden başkanlığında düzenlenen Liman Güvenliği Toplantısı’nda limanlarımızın güvenliği ve alınacak tedbirler ilgili paydaşlarla masaya yatırıldı.

İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya Kaymakam İskender Yönden’in yanı sıra Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, Sahil Güvenlik İskenderun Grup Komutanı SG Yarbay Oğuz Emre Çiçek, İlçe Jandarma Komutan Vekili Teğmen Göknur Toker, İlçe Emniyet Müdürlüğü Liman Şube Müdür Vekili Komiser Yardımcısı Yusuf Akgül, İskenderun Liman Başkanı Hüseyin Demir, Gümrük Müdürü Melahat Özdemir, İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Başkanı Kemal Kutlu ve Meclis Başkanı Adnan Yener, Sahil Sağlık Denetleme Merkezi Sorumlu Tabibi Dr. Yusuf Coşkun, liman İşletmeleri ve gemi acentalarının yetkilileri ile teknik ve idari görevliler katıldı.

Toplantıda; hudutlar, gemiler ve liman tesislerinde uygulanan genel güvenlik tedbirleri gözden geçirilerek, katılımcıların görüş ve önerilerine de yer verilerek genel bir istişarede bulunuldu.

Bir cevap yazın