Bu sarılma yüreklerdeki acının göstergesi!

Hatay Valisi Rahmi Doğan, beraberindeki heyetle izinli geldiği memleketi Hassa’da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden 26 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Serkan Baş’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Şehit Serkan Baş’ın acılı babasını saran Hatay Valisi Rahmi Doğan, taziyede duygu dolu anlar yaşarken, sabır ve başsağlığı dileklerini sundu.

Suriye’nin İdlib kentinde düzenlenen terör saldırısında ağır yaralanarak şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Turgay Abacı’nın cenazesinin ardından gerçekleşen taziye ziyaretine Vali Rahmi Doğan’ın yanı sıra Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı İsmail Ergüneş, Hatay Milletvekilleri Hüseyin Yayman, Hüseyin Şanverdi, Abdulkadir Özel, Hassa Kaymakamı Ahmet Korkmaz ve protokol üyeleri de katıldı.

Van’ın Başkale ilçesinde görev yapan ve izinde olduğu belirtilen Piyade Uzman Çavuş Serkan Baş, dün Kırıkhan-Hassa yolunun Haydarlar kavşağında 31 AAT 993 plakalı motosikleti ile karşı yönden gelen Ahmet Yavşalak’ın kullandığı 31 ABF 821 plakalı araçla çarpışmış ve olay yerinde hayatını kaybetmişti. Uzman çavuş Serkan Baş’ın cenazesi de bugün Hassa’da toprağa verildi.

Bir cevap yazın