Hizmette engel yok!

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Yeni Öğretmenevi, 3 Nolu Aile Sağlığı Merkezi ve 122 Acil İstasyonu için bürokratik engellerin kaldırıldığını ve en kısa zamanda inşasına başlanacağını duyurdu.

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu ve belediye başkan yardımcıları ile birlikte projeleri değerlendiren Başkan Tosyalı, ‘Sahil kordonundaki eski yerinde inşa edilecek olan öğretmenevi, 3 Nolu Aile Sağlık Merkezi ve 122 Acil İstasyonu şehrimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

İskenderun’u daha da güzelleştirmek için çalışmalarının sürdüğünü söyleyen Başkan Tosyalı, “Sahilde yapılması planlanan; Şehrimize yakışacak, modern ve konforlu şekilde değerli eğitim camiamız ve tüm hemşehrilerimizin hizmetlerine sunulacak olan, İskenderun Öğretmenevi projesi ile 3 Nolu Aile Sağlık Merkezi ve 122 Acil İstasyonu projeleri ile ilgili tüm engeller belediyemizin takibinde birer birer kaldırılarak mümkün olan en hızlı şekilde kullanıma açılacaktır. Halkımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Bir cevap yazın