Kurumlarda ‘Gümrük’ üstünlüğü

İskenderun Belediyesi’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlediği Kurumlar Arası Zafer Kupası Futbol Turnuvası centilmenlik içerisinde tamamlandı.

Kurumlar aralarındaki birlik, beraberlik, dayanışma ve kaynaşmayı artırmayı amaçlayan turnuvada rakiplerini teker teker eleyen İskenderun Gümrük Müdürlüğü(Gümrükspor) şampiyonluğu elde ederken, ikinci ilçenin tek üniversitesi İSTE, üçüncü ise  Koronavirüs salgınıyla en ön cephede savaşan sağlık çalışanlarının yeraldığı İskenderun Devlet Hastanesi oldu. Kıyasıya mücadelenin halı sahaya yansıdığı turnuvada dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İSTE Rektörü Tolga Depçi ve Gümrük Müdürü Melahat Özdemir takdim etti.

Turnuvanın çok zevkli maçlara sahne olduğunu söyleyen Başkan Tosyalı, , “Turnuvaya katılan tüm kurum takımlarımıza teşekkür ediyorum. Hedefte şampiyon olmak vardır ama bu turnuvada dostluk kazandı. 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlediğimiz turnuvada zafere ulaşan takımlarımızı tebrik ediyor, bu toprakları kanlarıyla, canlarıyla vatan yapan başta ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” dedi.

Bir cevap yazın