Vali Yardımcısından Hatay’a duygusal veda

Eskişehir Vali Yardımcılığına atanan, Hatay Vali Yardımcısı ve Cilvegözü Kara Hudut Kapısı Mülki İdare Amiri Salih Altun, hudut hattında birlikte fedakârca görev yaptığı çalışma arkadaşlarıyla vedalaştı.

Türkiye – Suriye sınırında yaklaşık 3 yıldır sınır yönetimi konusunda başarılı çalışmalara imza atan Altun, sınır kapısında genel güvenliğin sağlanması, giriş çıkışların düzenlenmesinin yanısıra göç baskısının artmasıyla birlikte özellikle Türkiye- Suriye sınır güvenliğinin sağlanması, yasa dışı geçişler ve mülteciler konusunda üstlendiği misyonla Hatay’da adını duyurdu.

‘Kötülerin korkulu rüyası’ olarak tanımladığı Carla ve Barut isimli arama köpeklerini de unutmayan Altun, sınır hattından ayrılırken gözünün arkada kalmadığını belirtti.

Cilvegözü Kara Hudut Kapısı Mülki İdare Amirliği görevinden duygu dolu bir konuşma ile ayrılan Vali Yardımcısı Altun, “Türkiye Suriye sınırında 2 yıl 8 ay görev yaptım, çok şey öğrendim, tecrübe kazandım ve şerefle yürüttüğüm Cilvegözü Kara Hudut Kapısı Mülki İdare Amirliği görevinden büyük bir iç huzur ve vicdan rahatlığı ile ayrılıyorum. Burada muhteşem bir ekiple çalıştım. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Veda ettim ama gözüm arkada değil. Devletime müteşekkirim. Hoşça kal Hatay” dedi.

Bir cevap yazın