İskenderun Polisi’nden 10 numara operasyon!

İskenderun Polisi, ilçede değişik tarihlerde meydana gelen silah kaçakçılığı, yağma, kasten yaralama gibi olaylara karıştığını belirlediği kişilere yönelik özel harekat timlerinin de katıldığı 10 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda 4 kişi gözaltına alınırken, değişik boylarda kesici alet, tabanca ve fişek ele geçirildi.

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Özel Harekât Şube Müdürlüğü ekiplerince koordineli bir şekilde kamu düzeninin sağlanması, huzur ve güvenin temin edilmesi amacıyla silah kaçakçılığı, ateşli silahlarla meydana gelen olayların önlenmesi ve meydana gelen suçların aydınlatılması, yağma, 6136 SKM, kasten yaralama ve tehdit olaylarını gerçekleştiren şüpheli şahısların yakalanması için harekete geçti.

10 ayrı adreste eş zamanlı olarak yapılan operasyonda; O. Ç. , S. K. , S. S. , İ. A. , isimli şahıslar gözaltına alınırken, 1 Adet Tabanca, 21 Adet 9 mm Fişek, 1 Adet 7,65 Fişek, 1 Adet Pompalı Tüfek,  6 Adet Dolu Fişek, 6 Adet Değişik Boylarda Kesici Alet, 1 Adet Muşta, 1 Adet Hücum Yeleği, 1 Adet Kar Maskesi ele geçirildi ve şahıslar hakkında adli işlem başlatıldı.

Bir cevap yazın