İskenderunlu sporcu zorlu parkur tanımadı!

Kahramanmaraş Elbistan’da düzenlenen Off-Road Şenliği’nde İskenderun Off-Road Kulübü’nden Murat Sever ve Copilot Okan Keskin birinci oldu.

Elbistan Doğa Sporları, Elbistan Belediyesi ve Off-Road Kulübü tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin 30 ilinden kente gelen 200 sporcu, Kalealtı Mahallesi Ekinözü yol ayrımında hazırlanan özel parkurda 50 araçla unutulmaz anlara imza attı.

Renkli görüntülere sahne olan şenlikte S-1 klasmanında İskenderun Off-Road Kulübü’nden Murat Sever ve Copilot Okan Keskin, S-2 klasmanında Niğde Off-Road Kulübü’nden Bülent Özer, S-3 klasmanında Beyşehir Off-Road Kulübü’nden Caner Bal ve S-4 klasmanında da Tokat Safari Kulübü’nden Mustafa Asker birinci oldu.

Yarışmaya damga vuran ve ödüllerini Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz’ün elinden alan İskenderun Off-Road Kulübü S-1 klasmanı birincisi Murat Sever ve Copilot Okan Keskin, yarışları değerlendirirken, “Adrenalin açısından çok güzel bir yarış oldu. Zorlu bir etaptan iyi mücadele verdiğimizi düşünüyorum. Başarılı bir yarışın ardından birinci olmak bizim adımıza mutluluk verici. Şenliklerin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.

Bir cevap yazın