Kaymakam Sarı, mesai arkadaşlarını unutmadı!

Halkla içiçe olması, mütevaziliği, samimiyeti, insana verdiği değer ve ilçesine kattığı güzelliklerle sadece Arsuzlular’ın değil İskenderun’luların da gönlünü fetheden Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, İzmir Kemalpaşa’ya atanması dolayısıyla İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Basın Merkezi’ne veda ziyareti gerçekleştirdi.

İGC Başkanı Rızkullah Terbiyeli, yönetim kurulu ve gazeteciler tarafından karşılanan Kaymakam Sarı, ‘mesai arkadaşlığı yaptık’ dediği bütün basın mensuplarından helallik isterken, desteklerinden dolayı da teşekkür etti.

Arsuz’da görev yapmanın ayrıcalıklarına da değinen Kaymakam Sarı, basın mensuplarıyla sohbetinde arka arkaya vefat eden gazeteciler Semir Yazıcı ve Hilmi Diken’i de saygıyla andı.

Yer değişimlerinin önemine değinen Kaymakam Musa Sarı, “Arsuz’a yeni gelecek olan arkadaşım belki benim göremediğim şeyleri görecek ve ilçeye daha güzel hizmetler kazandıracak. Bende gittiğim yerde bu anlayışla hizmet edeceğim” dedi.

İGC’deki basın mensupları da Arsuz’a verdiği hizmetler ve kendileriyle kurduğu bağ için Kaymakam Sarı’ya teşekkür ederken, yeni görev yerinde başarılar diledi.

Bir cevap yazın