Hatay bu kazayla sarsıldı!

Hatay İl Emniyet Müdür Yardımcısı ve Afrin Koordinatör Emniyet Müdürü Nadir Örten‘in 9 yaşında kızı Zehra, Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde otomobilin şarampole devrilmesi sonucu hayatını kaybetti.

Nadir Örten‘in eşi Nadide Örten yönetimindeki 06 DV 5556  plakalı otomobilin kontrolden çıkarak şarampole devrilmesi sonucu yaralanan Örten Ailesi, Göksun Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Durumu ağır olan Zehra Nur Örten, ilk müdahalesinin ardından sevk edildiği Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Eğitim Sağlık ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden,  kazada hayatını kaybeden Zehra Nur için ailesine taziye ve başsağlığı mesajı yayınladı. Yönden Mesajında, “ Hatay İl Emniyet Müdür Yardımcısı ve Afrin Koordinatör Emniyet Müdürü Nadir Orten‘in küçük kızı Zehra Örten’in elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybettiğini derin teessürle öğrendik. Henüz 9 yaşında iken cennete kavuşan Zehra kızımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet niyaz eder, aynı kazada yaralanan ve tedavi altına alınan Nadide Örten’e acil şifalar dileriz. Nadir Örten başta olmak üzere tüm yakınları ve sevenlerinin acısını gönülden paylaşıyor, sabır ve başsağlığı diliyoruz” dedi.

Bir cevap yazın