İskenderun’un gurur tablosu

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, 2021 Yılı Liselere Giriş Sınavı (LGS) ve Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı(YKS)’nda dereceye giren öğrencilerle bir araya gelerek, kentin gurur tablosunu oluşturdu.

İskenderun Özel Başkent Okulları’nın ev sahipliğinde düzenlenen törende Kaymakam Yönden, 2021 LGS’de Türkiye geneli yüzde birlik dilime girmeye hak kazanan ve YKS’de de Türkiye geneli ilk 1000’e girmeye hak kazanan ortaokul ve lise öğrencilerini tebrik edilerek, ödüllendirdi.

Kaymakam İskender Yönden’in yanı sıra İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, Türk Kızılayı Şube Başkanı Recep Sivri, okul idarecileri, veliler ile öğrencilerin katılımıyla İskenderun’da eğitimin başarı seviyesini gözler önüne seren buluşmada, Kaymakam Yönden, üstün başarı elde eden öğrencileri tek tek tebrik etti.

Kaymakam Yönden, başarılı öğrencilerin çalışmalarına destek olan veliler ve başarıya ışık tutan okul idarecilerini de ayrıca tebrik ederek, öğrencilere başarı belgesinin yanısıra, Türk Kızılayı İskenderun Şube Başkanlığı tarafından hazırlanan çeşitli hediyeleri takdim etti.

Bir cevap yazın