Arsuz’a yeni kaymakam

Samimiyetiyle, güler yüzüyle, görev süresince halk ve ilçe adına yaptığı tüm güzelliklerle iz bırakan Arsuz Kaymakamı Musa Sarı’nın yerine kaymakamlar kararnamesi ile Mardin Artuklu Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar atandı.

Hacı Hasan Gökpınar kimdir?

1986 yılında İzmir’de dünyaya gelen Hacı Hasan Gökpınar, ilk ve orta öğrenimini Muğla’nın Fethiye ilçesinde tamamladı. 2004 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde girdi. Buradan 2008 yılında mezun olan Gökpınar, aynı yıl açılan Kaymakam Adaylığı yazılı ve sözlü sınavını birincilikle kazandı ve Muğla Kaymakam Adayı olarak mesleğe başladı.

2009 yılında Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde Kaymakam Vekili olarak göreve başladı. Daha sonra; Afyonkarahisar / Evciler Kaymakamı, Ordu / Çamaş Kaymakamı, Samsun / Kavak Kaymakamı, Diyarbakır Vali Yardımcısı, Mardin / Artuklu Kaymakamı olarak görev yaptı.

Kaymakam adaylığı sırasında İngiltere’nin Portsmouth üniversitesinde yüksek lisansını tamamladı. Süleyman Demirel Üniversitesi’nde doktora eğitimine devam eden Gökpınar, evli ve iki çocuk babasıdır.

Bir cevap yazın