Sanayi esnafı ‘İbrahim Açıkgöz’ dedi

İskenderun Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi gerçekleştirdiği genel kurulla mevcut başkan İbrahim Açıkgöz ile ‘Yola devam’ dedi.

Sanayi Aşevi’nde, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın, İskenderun Hızarcılar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Abdulkadir Yardımcıoğlu, İskenderun Küçük Sanayi Sitesi Esnaf ve Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu üyeleri ve Sanayi Esnafının katılımı ile tek liste halinde gerçekleşen Genel Kurulda üyeler yeni yönetime tam destek verdi.

İskenderun’a daha modern bir sanayi sitesi kazandırmak için yoğun çaba sarf eden ve sanayi esnafının da desteği ile bu yolculukta emin adımlara ilerleyen İbrahim Açıkgöz, genel kurulda yaptığı açıklamada, “Bize güvenen arkadaşlarımızı mahcup etmeyeceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz müddetçe bu zorlu yolu hep birlikte aşacağız” diyerek, desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Genel Kurula katılan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Genel kurulun hayırlı olması temennisinde bulunarak, Sanayi esnafına yıllardır özlemini çektikleri otoban bağlantı yolunda mutlu sona gelindiği müjdesini verdi.

Divan huzurunda gerçekleşen Genel Kurulda gündemdeki maddeler görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

Sanayi Esnafı da güven tazeleyerek yeniden Başkanlığı seçilen İbrahim Açıkgöz ve yönetimini tebrik etti.

Bir cevap yazın