İskenderunlu esnaflar yine ‘Şaban Kekeç’ dedi

İskenderun 1 Nolu Esnaf Kredi ve Kefalet Kooparatifi Başkanı Şaban Kekeç, olağan genel kurulda güven tazeledi. İsa Taş Plaza’da gerçekleşen ve tek listeyle gerçekleşen seçimde 15 yıldır başkanlık görevini yürüten mevcut başkan Şaban Kekeç, üyelerin tamamının oyunu alarak yeniden göreve seçilirken, kongreye İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve İskenderun Esnaf Oda Başkanları da katıldı.

Kongreye tek aday olarak giren ve üyelerin tamamının oyunu alarak yeniden başkanlığa seçilen Şaban Kekeç, kendisine destek veren tüm esnaf ve sanatkarlara teşekkür etti. Dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını ve yaşanan olumsuzlukların ekonomideki etkisine dikkat çeken Şaban Kekeç,  bu zor süreçte de kredi ve kefalet kooperatifinin esnaf ve sanatkarların yanında olduğunu ve her zaman da yanlarında olmaya devam edeceğini belirtti.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da, Genel Kurulun tüm kooperatif üyelerine hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, yeniden göreve seçilen Kooperatif Başkanı Şaban Kekeç ve Yönetim Kurulu Üyelerine başarılar diledi ve belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler paylaştı.

Şaban Kekeç başkanlığındaki 1 No’lu Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi genel kurulunda şu isimler göreve seçildi:
Yönetim Kurulu; Şaban Kekeç, Mehmet Ordulu, Ahmet Hamdi Çelik, Mehmet Uğurlu, Nurettin Tabaş

Bölge Birliği Delegeleri Asil
Şaban Kekeç, Mehmet Ordulu, Nurettin Tabaş, Mehmet Uğurlu

Denetim Kurulu
Ahmet Kıyılı, Fatih Sarsılmaz

Bir cevap yazın