Hataylıların Anavatan sevgisi konsere yansıdı!

Hatay’ın Anavatana Katılışının 82.yıl dönümü kutlamaları dolayısıyla düzenlenen 37. Hatay Festivali, Türk rock müziğinin sevilen ismi Kıraç’ın muhteşem konseriyle başladı. Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 37.si düzenlenen festivalin ilk gününde Antakya Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen ve 7’den 70’e her yaştan vatandaşın katıldığı konserde Kıraç, Endamın Yeter, Karahisar Kalesi, Zaman gibi sevilen şarkılarını seslendirdi.

Binlerce Hataylı’nın şarkılarına hep birlikte coşkuyla eşlik ettiği Kıraç, Pandemi sebebiyle konserlerine ara vermek zorunda kaldığını belirtirken, Hatay konserinin uğurlu gelmesini diledi.

Festivalin düzenlenmesinde emeği geçen HBB Başkanı Lütfü Savaş’a teşekkürlerini sunan Kıraç, Atakaş Hatayspor’u da unutmadı. 2007 yılında Fenerbahçe için marş yaptığını hatırlatan Kıraç, birgün Hatayspor için de bir marş yapabileceğini ifade etti.

Sahne performansı ve sesiyle Hataylılara unutulmaz anlar yaşatan Kıraç’a çiçek takdim eden HBB Başkan Vekili Adnan Özkaya, Hataylıların bayramını kutlayarak,  “Hatay’ın anavatana katılışını coşkuyla kutluyoruz. Sizi burada görmek çok güzel. ‘Hatay benim şahsi meselem’ diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve minnetle anıyorum. Bizi onurlandırdığı için Kıraç Bey’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bir cevap yazın