Sınır hattına bayram ziyareti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hatay Valisi Rahmi Doğan ve beraberindeki heyetle birlikte Kurban Bayramı dolayısıyla Afrin’e gerçekleştirdiği ziyarette, sınır hattındaki Mehmetçikle bayramlaştı.

Kilis Valisi Recep Soytürk, Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin ve Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş’ın da eşlik ettiği Bakan Soylu ve Vali Doğan, Afrin’de İnsani Yardım Koordinasyon Merkezi’nin ardından Emniyet Yerleşkesi, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi Binası ve Valilik Misafirhanesi ziyaret ederek Polis, Jandarma ve orada görev yapmakta olan personel ile bayramlaştı

Şehit Emniyet Müdürü Münir Murat Ertekin Özel Harekat Karargâhı’nda güvenlik güçleri ile biraraya gelerek bayramlaşan Bakan Soylu, “Sorumluluğumuz, sadece kendimize ait bir sorumluluk değildir. Sorumluluk, aynı zamanda kendi milletimize olduğu kadar etrafımızdaki coğrafyaya olan sorumluluktur” dedi.

Bakan Soylu ve beraberindeki heyet daha sonra geçtiğimiz ay  YPG/PKK Terör Örgütü’nün insanlık dışı alçak saldırısına uğrayan Şifa Hastanesi’nde incelemelerde bulundu.

Bir cevap yazın