Kırıkhanlı kahraman şehitler unutulmadı

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, beraberindeki heyetle 15 Temmuz darbe girişiminde şehit düşen Hurşit Uzel ve Gülşah Güler’in Kırıkhan’daki ailelerini ziyaret etti.

15 Temmuz darbe girişimi sırasında Ankara Özel Harekat Daire Başkanlığı’na düzenlenen saldırıda şehit düşen polis memuru Hurşit Uzel ile Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı’na yapılan saldırıda şehit edilen komiser Şehidimiz Hurşit Uzel ve Bütün Şehitlerimizi Rahmet, minnet ve şükranla yad ediyoruz. Ruhları şad, mekanları Cennet olsun inşallah.için okunan dualara eşlik eden Başkan Yavuz ve beraberindekiler, Uzel ve Güler başta olmak üzere bütün şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla yad etti.

15 Temmuz hain darbe girişiminin 5. yıl dönümü dolayısıyla gerçekleşen ziyarette Başkan Yavuz’a Kırıkhan Kaymakam Vekili ve Hassa Kaymakamı Ahmet Korkmaz, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Kılıç, İlçe Jandarma Komutan Vekili Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Halil Alaşahin eşlik etti.

15 Temmuzun yüz binlerce yüreğin yazdığı bir kahramanlık destanı olduğunu ifade eden Başkan Yavuz, “15 Temmuz’da gecenin karanlığını aydınlığa çeviren başta Kırıkhan’lı kahraman şehitlerimiz Hurşit Uzel VE Gülşah Güler olmak üzere 251 şehidimizi rahmet ve minnetle yâd ediyoruz. Ruhları şad, mekanları Cennet olsun inşallah” dedi.

Bir cevap yazın