İskenderun’da vergi dairesi binası nihayet!

Hatay Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, daha kaliteli ve etkin hizmet vermesi amacıyla İskenderun’a yeni vergi dairesi binasını yapmak için kolları sıvadı. İskenderun Vergi Dairesi İnşaatı Yapım İşi 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19’uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek. Toplam İnşaat alanı 8130 m2 olmak üzere Bodrum + Zemin + 9 Kat’tan oluşacak binanın yapım işi 3 Ağustos 2021 Salı günü saat: 11.00’de ihaleye çıkacak.

Yer tesliminden itibaren 940 takvim günü içerisinde tamamlanması planlanan İskenderun Vergi Dairesi inşaatı için teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Hatay Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

Yeni bina, İskenderun’un en yüksek binası olarak hafızalarda yer edinen, uzun yıllar hizmet ettikten sonra depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle boşaltılıp- yıkılan İskenderun Vergi Dairesi Binası’nın binanın yerine yapılacak.

Bir cevap yazın