Arsuz’lu 2 makas ustası ‘PERÜKAR’

Modern görünümü, muhteşem iç tasarımı, geniş ve konforlu iç mekanı ile Arsuz’un ilk ve tek VIP salonu SALON PERÜKAR, Fırat Karaciğer ve Ali Sert ortaklığında faaliyete başladı.

Berber anlamını taşıyan ‘PERÜKAR’ adı gibi mekanın konseptiyle de farkını ortaya koyan iki ortak, sağlıklı ve hijyenik çalışma koşulları ile müşterilerinin gönül rahatlığı ile gelebilecekleri, mesleğin en ince detayını bile düşünerek tasarladıkları mekanda sıradan bir berberden ziyade, yeni nesil kuaför salonu olarak da bir ilke öncülük etti.  

Müşterilerinin konforunu ve hijyenini önceleyen salon saç ve sakal tıraşı, cilt bakımı, saç bakımı, keratin, boya, manikür – pedikür gibi klasik hizmetlerinin yanısıra, VİP odaları, damatlar ve özel günler için hazırlanma odası ve duş hizmeti ile yenilikçi, modern çağın ihtiyaçlarına uygun hizmet yaklaşımıyla da oldukça iddialı.

Arsuz’a bağlı Gökmeydan Mahallesi Atatürk Cad. 15. Sk. Nişantaşı Apartmanı’nda hizmete başlayan Salon Perükar’ın müşteri memnuniyetine odaklanmış iki ortağı Fırat Karaciğer ve Ali Sert, günümüzde erkekler için de saç ve sakal kesimi ile cilt bakımında ne istediklerini bilen, titiz ve dikkatli iyi bir kuaföre gitmenin büyük önem taşıdığının altını çizdi.

15 yılı aşkın tecrübeyle sektörde hizmet veren Fırat Karaciğer, alanında en iyi olabilmek amacıyla çıktıkları yolda, hayalini kurduğu bir salonu hizmete açmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Salonumuz tecrübeli kadromuz ile değerli müşterilerimizin hizmetine açılmıştır. Kapısından içeri adım attıkları anda müşterilerimizi sunduğumuz kaliteli hizmet ile gülümsetmek ve memnuniyetlerini sağlamak önceliğimizdir. Farkını hissetmek isteyen ve saçına önem verenler 0539 296 67 57 ve 0534 031 03 86 nolu telefonlarımızdan randevu alabilirler” dedi.

Bir cevap yazın