Hatay Er’DOĞAN’ ile şahlandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ErDOĞAN, açılışını gerçekleştirdiği 26 bin kişilik yeni Hatay Stadyumu’nda incelemelerde bulunduktan sonra, Hatay Valisi Rahmi DOĞAN’ı ziyaret etti.

Hizmete alma sevincini Hataylılarla birlikte paylaşma sevincini yaşadığı Hatay Stadı’nın Hatay’a ve Süper Lig ekibi Hatayspor’a hayırlı – uğurlu olmasını dileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, bordo-beyazlı ekibin geçen sezon ligdeki performansından da övgüyle söz etti.

Hatay’ın tarihin, kültürün, dayanışmanın şehri olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bugün Hatay’da hem hasret giderdik hem de her biri diğerinden önemli bir dizi yatırımın resmî açılışını gerçekleştirdik. Canlarını ve onurlarını kurtarmak amacıyla kendisine gelen tüm kardeşlerine kucak açan, tüm insanlığa örnek olan Hatay’ı 19 yıldır hep yaptığımız gibi yatırımlarımızla, hizmetlerimizle, eserlerimizle destekliyoruz” dedi.

Basına kapalı olarak gerçekleşen Valilik ziyaretinde, Cumhurbaşkanı Erdoğan Valilik Şeref Defterini imzalayarak, Vali Doğan ile Hatay hakkında istişarede bulundu.

Bir cevap yazın