Özçelik-İş Sendikası İSDEMİR’de

Özçelik-İş Sendikası Genel Başkan Yunus Değirmenci, İskenderun ziyaretinde örgütlü oldukları çelik devi İSDEMİR’i ziyaret ederek Genel Müdürü Mesut Keyifli ve çelik bilekli yiğitlerle biraraya geldi.

Müdür Keyifli ile İSDEMİR’deki huzur, barış ve kardeşlik ortamının devamlılığına ilişkin çok verimli bir görüşme yaptıktan sonra ilk saha ziyaretini İSDEMİR Kok Fabrikaları 4.Batarya’ya gerçekleştiren Keyifli, İSDEMİR’de geçtiğimiz günlerde meydana gelen iş kazasında hayatını kaybeden Gökhan Seviçin birlikte alınteri akıttığı çalışma arkadaşlarına başsağlığı dileklerini iletti ve aynı acıların bir daha yaşanmamasını temenni etti.

İSDEMİR’de Çelikhane, sıcak haddehane ile Mekanik ve Yardımcı Atölyeler Yemekhanelerinde emekçilerle buluşan Değirmenci, imzaladıkları 27.Dönem toplu-iş sözleşmesi ile elde ettikleri yeni kazanımları anlattı.

Genel Sekreter Hicret Bozoklu, Genel Başkan Yardımcıları Bayram Altun, Recep Akyel, Ferhan Öner ve Şube yönetiminin de eşlik ettiği İSDEMİR ziyaretinde emekçilere ‘Emeğin aslanları’ diye seslenen Genel Başkan Değirmenci, ” Birlik, beraberlik ve kardeşlik anlayışımızın hâkim olduğu sendikamızın geleceğini aydınlatan emeğin aslanları. Ekmeğinden ve alınterinden başka sermayesi olmayan çelik bilekli, yiğit onurlu, her biri birbirinden değerli tüm üyelerimize teşekkür ediyor, sağlık ve huzur dolu çalışmalar diliyoruz” dedi.

Bir cevap yazın