Gaziantep’te Başkan Savaş’a yoğun ilgi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla düzenlenecek Belediye Başkanları Çalıştayı’na katılmak üzere Gaziantep’e giden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, İslahiye’de esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

250’ye yakın CHP’li belediye başkanının katılımıyla gerçekleşen ve üç gün sürecek Belediye Başkanları Çalıştayı’nın ilk gününde, CHP genel başkan yardımcıları, milletvekillerinin yanı sıra belediye başkanları da kentin değişik semt ve ilçelerinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Bu kapsamda Hatay’daki CHP’li belediye başkanları ile birlikte İslahiye’de gezen Başkan Savaş büyük bir ilgiyle karşılandı. Kent ve ülke gündemine dair konuları İslahiyeli esnaf ve vatandaşlarla konuşan Başkan Savaş, vatandaşlarla bol bol fotoğraf çekildi. Başkan Savaş, “Bize gösterilen yoğun ilgi ve tüm misafirperperverlik için çok teşekkür ederiz” dedi.

CHP’li başkanların, liderleri Kılıçdaroğlu ile birlikte bugün oto tamircileri sitesini ziyaret ederek esnafın dertlerini dinleyeceği bildirildi.

Bir cevap yazın