NARKOTİM, dorsedeki zulayı buldu!

Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti Yapan şahıslara yönelik çalışmalarını kararlılıkla sürdüren İskenderun Narkotik Suçlarla Mücadele(NSM) Grup Amirliği, çekiciye bağlı dorsede yapılan aramada uyuşturucu ele geçirdi.

Biri Dörtyol, biri İskenderun’da olmak üzere iki ayrı operasyonda 4 kişiyi gözaltına alan ekipler, 63 plakalı Tırın dorsesinde ve şahısların üst aramalarında 116,53 gram metamfetamin buldu.

İskenderun NSM ekipleri, ilçede O.M. isimli şahsın ikamet adresinde yapılan aramada boyları 5 cm ile 30 cm arasında değişen dişi hint keneviri bitkisi, 7,24 gram sentetik kannabinoid, 1,32 gram gelen kenevir tohumu ele geçirirken, Dörtyol’da ilçe İstihbarat Büro Amirliği görevlileriyle koordineli olarak gerçekleştirdikleri çalışmada ise M.B , M.A , İ.H.O. isimli şahısların bulunduğu 63 plakalı çekicinin dorsesinde 97.84 gram METAMFETAMİN, M.B.isimli şahsın yapılan üst aramasında 14,12 gram ve M.A isimli şahsın yapılan üst aramasında 3,56 gram METAMFETAMİN ile 1.33 gram ESRAR ele geçirildi.

Suç unsurlarına el koyan ekipler, şahıslara hakkında TCK 188’den ve TCK 191’den adli işlem gerçekleştirdi.

Bir cevap yazın