Teknoloji rüzgarına kapılmak için mutlaka başvurun!

İskenderun Gençlik Merkezi’nde öğrencilere 3 yıl ücretsiz teknoloji eğitimi imkanı sunacak olan DENEYAP Atölyesi için başvurular 4 Temmuz’da sona erecek. Gençlik Merkezi Müdürlüğü, İskenderun ve çevre ilçelerinde yaşayan 4. sınıf, 5. sınıf, 8. sınıf, lise hazırlık sınıfı ve 9. sınıf düzeyindeki tüm gençlere belki de hayatlarının en iyi deneyimini yaşatacak olan DENEYAP için başvuruya davet etti.

‘e-sınav’ ve ‘uygulama sınavı’ olmak üzere iki aşamayı başarıyla tamamlayan öğrencilerin Deneyap Teknoloji Atölyeleri’nde eğitim almaya hak kazanacağını belirten İskenderun Gençlik Merkezi, detaylı bilgi için 0326 614 58 07 irtibat numarası ile https://kys.turkiyeteknolojitakimi.org web sitesi adresini paylaştı.

Çocukları geleceğe hazırlayan Deneyap Teknoloji Atölyeleri’nde 3 yıl boyunca öğrencilere; tasarım ve üretim, robotik kodlama, elektronik programlama ve nesnelerin interneti, yapay zeka, siber güvenlik, yazılım teknolojileri, enerji teknolojileri, havacılık ve uzay teknolojileri, nanoteknoloji ve malzeme bilimi, ileri robotik ve mobil uygulama gibi teknoloji alanlarında eğitim verilecek. Sınava ön başvurular https://kys.turkiyeteknolojitakimi.org/ web sitesi üzerinden 4 Temmuz’a kadar tamamlanması gerekirken, e-sınavın ise 2-23 Ağustos’ta 27 ilde belirlenecek merkezlerde seanslar halinde gerçekleştirileceği öğrenildi.

Bir cevap yazın