Milli Tenisçimiz Fransa yolcusu

Hatay Büyükşehir Belediyespor’un genç tenisçisi Haydar Cem Gökpınar, Milli Takım Belirleme Turnuvası’nda zirveye yerleşerek milli takıma girmeye hak kazandı.

Azimli çalışması ve turnuvalarda iz bırakan performansı ile Türk tenisinin küçük yaşlarda gözbebeği sporcusu haline gelen Gökpınar, Türkiye Tenis Federasyonu’nun Ankara’da düzenlediği ve 114 sporcunun katıldığı turnuvada tüm rakiplerini eleyerek ilk sırada milli takıma girmeye hak kazanan sporcu oldu. Genç ve başarılı Milli tenisçi bu başarısının ardından Fransa’da yapılacak uluslararası turnuvada ülkemizi temsil edecek.

Başarılarına bir yenisini daha ekleyen Haydar Cem Gökpınar, Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş’un elinden aldığı şampiyonluk kupasını Kulüp Başkanı Zekiye Barutçu Yiğitbaşı’na takdim etti. En büyük destekçileri olan anne ve babası İsmail – Vahide Gökpınar ile birlikte kulüp başkanı Zekiye Barutçu Yiğitbaşı’nı ziyaret eden milli raket Gökpınar, Fransa’daki turnuvada başarılı olmak için elinden gelenin en iyisini yapacağını ifade etti.

Bir cevap yazın