Hüseyin Yayman fazla söze gerek bırakmadı!

Ak Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Hatay’ın GAP projesi olarak nitelendirdiği dev proje ile Ceyhan Nehri’nden 123 km. kanalla Tahtaköprü Barajı’na su getirdiklerini müjdeledi. Amik Ovası’nın su sorununu çözecek olan proje kapsamında, Tahtaköprü Barajı’ndan da 36 km.’lik 2. Dev kanalla suyun Reyhanlı Barajı’na taşınacağını aktaran Milletvekili Yayman, ‘Fazla söze gerek yok’ diyerek yapılan çalışmanın önemine değindi.

Antakya Ziraat Odası Başkanı Mehmet Muzaffer Oktay, Hatay’ın her alanda olduğu gibi tarım alanında da dev projelere imza atan Milletvekili Hüseyin Yayman ile şahlanacağını belirterek,  “Hatay’ın GAP’ı çiftçinin kaderini değiştirecek bir proje. Susuz toprak kalmayacak. Emek veren başta Hüseyin Yayman vekilimize, bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli’ye ve DSİ yetkilerine sonsuz teşekkürler” dedi.

Kırıkhan TSO Başkanı Numan Bölükbaş ve meclis üyeleri de müjdeli haber dolayısıyla “Hatay’ın GAP projesi olan bu dev eserle Amik Ovası’nın su sorununu çözen Hatay Ak Parti Milletvekili Hüseyin Yayman’a teşekkür ederiz” diyerek, sevinçlerini dile getirdi.

Bir cevap yazın