Her daim milletin emrinde!

Hatay Valisi Doğan, Jandarma Teşkilatı’nın 182’inci kuruluş yıldönümü münasebetiyle İl Jandarma Komutanı Albay Emrullah Büyük ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Valilik makamında gerçekleşen kabulde, fedakâr ve gayretli çalışmalarından dolayı Jandarma Teşkilatı’na teşekkür eden Vali Doğan, kurulduğu 1839 yılından bu güne kadar, yurdun dört bir yanında, huzur ve güvenliğimiz için kahramanca görev yapan teşkilatın 182. kuruluş yıldönümünü kutladı.

Jandarma Teşkilatı’nın üstün vazife bilinci ve hizmet anlayışı ile bugün ulaşmış olduğu başarı çizgisini daha da üst seviyelere taşıyacağını ifade eden Vali Doğan, “Gücünü yasalardan, desteğini aziz milletimizden alan Türk Jandarma Teşkilatımız, vatan sevgisi, iyi eğitimli personeli, modern donanımı, disiplini, kabiliyeti ve görev anlayışıyla daima takdiri hak etmiş ve aynı zamanda hukuka, adalete, insan haklarına ve demokratik değerlere bağlılık göstererek   milletimizin gönlünde özel bir yere sahip olmayı başarmıştır. Bu güzide Teşkilatımız, bu güne  kadar olduğu gibi gelecekte de, vatandaşlarımızın temel hak ve özgürlüklerini, korku ve endişeden uzak, güven içerisinde yaşaması için, sarsılmaz disiplini, üstün vazife bilinci ve hizmet anlayışı ile bugün ulaşmış olduğu başarı çizgisini daha da üst seviyelere yükseltecek ve kendisine tevdi edilecek her türlü görevi başarı ile yerine getirecektir. Bu duygu ve düşüncelerle Jandarma Teşkilatımızın Kuruluş yıldönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle, kahraman gazilerimizi de şükranla anıyor görevi başındaki tüm teşkilat mensuplarımıza sağlık, huzur ve başarılar diliyorum” dedi.

Bir cevap yazın