CHP’nin Kıbrıs elçisi görev üstlendi!

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte gerçekleştirdiği Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti(KKTC) temaslarını değerlendirdi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu tarafından partisinin Kıbrıs temsilcisi olarak görevlendirdiğini anımsatan Başkan Savaş, günübirlik ziyaretin bir haftalık ziyaret gibi dolu dolu ve etkin gerçekleştiğini ve oldukça verimli olduğunu ifade etti.

Kıbrıs ziyaretlerini sürdüreceğinin altını çizen Başkan Savaş, “Bir günde KKTC Sayın cumhurbaşkanını, başbakanı, meclis başkanını ve siyasi parti temsilcilerini ziyaret ettik. Yılların biriktirdiği sorunları, beklentileri, öfkeleri ve hasretleri dinledik. Sayın Genel Başkanımızın başkanlığında üzerimize düşen görevleri aldık. Bundan sonra ilişkilerimizi çok hızlı bir şekilde yürüteceğiz. Görünen o ki Kıbrıs ve oradaki soydaşlarımızla daha çok ilgilenmemiz gerekiyor. Soydaşlarımız buradan onlara kucak açmamızı ve tebessümle bakmamızı bekliyor. Kıbrıs’ın tanınırlığını arttırmak için çalışacağız” dedi.

Bir cevap yazın