Başvurular başladı

Arsuz’a bağlı YİKOB Arsuz Eğitim ve Dinlenme Tesisleri 2021 yılı başvuruları almaya başladı.  21 Haziran’da başlayıp 26 Eylül’de sona erecek 14 devre için kamu personeli ve misafir olarak konaklamak isteyenler için kamp başvuru formları http://www.hatay.gov.tr/yikob adresinde yayımlandı.

İçişleri Bakanlığı Personeli ile emeklileri, imkânlar ölçüsünde de diğer kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlar ile misafirlerin yararlanacağı tesiste kısıtlama kararlarına göre değişiklik gösterebilecek olan kamp devreleri Pazartesi günü öğle yemeği ile başlayıp, Pazar günü sabah kahvaltısı ile sona erecek. Kamptan faydalanmak isteyen kamu personeli olmayan kişilerden kamu personeline uygulanan konaklama tarifesinin % 50 fazlası uygulanacak ve hijyen kuralları kapsamında bu yıl havuz faaliyet göstermeyecek.

Kampa katılacağı kesinleşen katılımcılardan ücretin tamamı nakit veya kredi kartı olarak peşin olarak yatırılması istenirken, görevi ve unvanı ne olursa olsun hiçbir kişi kamptan, ücret ödemeden yararlanamayacak.

http://www.hatay.gov.tr/yikob adresinde yayımlanan başvuru formları eksiksiz doldurulması gerekirken, başvurularla ilgili forma ve ayrıntılı bilgiye http://www.hatay.gov.tr/yikob-arsuz-egitim-ve-dinlenme-tesisleri-2021-yili-basvuru-formu adresinden ulaşılabilecek.

Bir cevap yazın