Çeliğin yaşamla buluştuğu her listede MMK var!

Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşu listesine 59’ncu sıradan girmeyi başaran MMK, başarıya katkı sunan tüm paydaşlarına teşekkür etti.

İstanbul Sanayi Odası tarafından her yıl gerçekleştirilen Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde pandemi etkisinde geçen 2020’de 3,6 milyar TL üretimden satışla bir önceki yıla göre 3 sıra birden yükselen MMK, İskenderun’un ve Hatay’ın ve Türkiye’nin sektördeki gururlarından biri oldu. 

Başarının ekip işi olduğuna dikkat çekilerek, başarıların elde edilmesinde önemli görevler üstlenen tam çalışanlarına ayrıca teşekkür eden MMK’nın açıklaması şöyle, “İstanbul Sanayi Odası(İSO) tarafından her yıl açıklanan “Türkiye’nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu” listesinde, 2020 yılında Türkiye’nin en büyük 59. kuruluşu olduk.  İSO 500 listesinde 2019’da yer aldığımız 62. sıradan 2020’de 59. sıraya yükselerek elde ettiğimiz bu başarıyla gurur duyuyoruz ve bu başarıda emeği geçen başta çalışma arkadaşlarımız olmak üzere, bütün MMK paydaşlarına teşekkür ediyoruz.
Çeliğin yaşamla buluştuğu her zeminde; vardık, varız, var olacağız! ”

Bir cevap yazın