Samandağ Sahili’ne denizden ve karadan müdahale!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Samandağ Sahili’nde bir taraftan vatandaşların dinlenmesi için yeni alanlar oluştururken, bir taraftan da deniz ve kıyı temizleme filosuyla sahil temizliği gerçekleştirdi.

Hatay Büyükşehir Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı, koordineli çalışmasıyla kendi üretim tesislerinde imal ettiği bankları, vatandaşların dinlenme ve bekleme ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Samandağ Çevlik sahiline monte etti.

HBB ekipleri tarafından vatandaşların dinlenme ihtiyaçlarına cevap verebilecek şekilde tasarlanan banklar Çevlik sahilini ziyaret eden vatandaşlar tarafından beğenilirken, Hatay Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığınca yaz sezonu öncesi vatandaşların temiz deniz ve sahillerle buluşabilmesi adına yapılan çalışmalar da takdir topladı.

Kış aylarında denizde yaşanan fırtına ve akıntı sebebiyle sahillerdeki atıklar toplanırken, adet deniz yüzeyi temizlik teknesi de su yüzeyindeki çöp ve atıkları toplayarak sahili atıklardan arındırdı.

Bir cevap yazın