Gönüllerimizin şampiyonusun İskenderunspor

İskenderun FK ile Bucaspor 1928’in karşı karşıya geldiği Spor Toto 2. Lige yükselme mücadelesinde gülen taraf Bucaspor oldu. Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu’nda oynan ve normal süresi 2-2 berabere tamamlanan maçta, iki takım da galibiyet için futbol adına her şeyini sahaya koydu. Maçı Bucaspor penaltı atışlarıyla 3-2 kazandı.

İlk yarısı 0-0 golsüz berabere kalan maçta İskenderunspor 78. Dakikada Nurettin Ersoy ile 1-0 öne geçti. Bucaspor 1928’in beraberlik golü ise 78. Dakikada Berke Bıyık’tan geldi. Normal süresi 1-1 berabere biten müsabaka uzatmalarla devam etti. 92. Dakikada Bucasporlu Tunç Murat Behram skoru 2-1’e taşıyan golü kaydetti. 105. dakikada Feyzullah Güneş’in attığı golle uzatmalar da 2-2 berabere tamamlandı. Eşitliğin bozulmaması üzerine, penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışlarında kazanan ve 2. Lig’e yükselen taraf Bucaspor 1928 oldu.

Turuncu – mavili takımı 250 taraftar ile birlikte Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş de tribünden destekledi.

Bir cevap yazın