Kaymakam Yönden, pazar tedbirlerini açıkladı

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden başkanlığında, koronavirüs tedbirleri kapsamında Tam Kapanma sürecinde uygulanmak üzere gönderilen Pazar Yerleri Genelgesi kapsamında alınan tedbirlerin görüşüldüğü değerlendirme toplantısı düzenlendi.

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’in yanısıra İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İlçe Jandarma Komutanı Ferit Gül ve ilgililer katıldı.
İçişleri Bakanlığı’nın “Pazar Yerleri Genelgesi” gereğince 08.05.2021 – 15.05.2021 Cumartesi günlerinde saat:10.00-16.00 arasında yaş sebze ve meyve ile fide satışı yapan ilçedeki 12 Pazar yerinin açık olacağını belirten Kaymakam Yönden, pazar yerlerine anılan tarihlerde saat:10.00’dan önce kesinlikle vatandaş girişi olmayacağı gibi. en geç saat:16.00 da pazar yerlerinin alışverişe kapanarak, vatandaşların tahliye edileceğini söyledi.

Kaymakam Yönden, alınan tedbirleri ve açık olacak olan semt pazarlarını şöyle açıkladı:
İkamete En Yakın Pazar Yeri
Araç/Vasıta Kullanılmayacak
Pazar Yeri Vatandaş Giriş: 10.00
Pazar Yeri Vatandaş Çıkış: 16.00

Bu doğrultuda ilgili/yetkili kurum temsilcileri ve kolluk kuvvetlerince kontrol ve denetim titizlikle yapılacak olup, kesinlikle taviz verilmeyecektir..!
Açık Olacak Semt Pazarlarımız
Karayılan Mahallesi Semt Pazarı
Sarıseki Mahallesi Semt Pazarı
Denizciler Mahallesi Semt Pazarı
TOKİ Okul Önü Semt Pazarı
Yunus Emre Mahallesi Semt Pazarı
Sakarya Mahallesi Semt Pazarı
Buluttepe Mahallesi Semt Pazarı
Esentepe Mahallesi Semt Pazarı
Dumlupınar Mahallesi Semt Pazarı
Çay Mahallesi Semt Pazarı
Barbaros Mahallesi Semt Pazarı
Mustafa Kemal Mahallesi Semt Pazarı

Maske, Mesafe ve Temizlik başta olmak üzere alınan tüm tedbir / kararlara titizlik, hassasiyet ve sağduyu ile riayet edilmesini rica ederiz…”

Bir cevap yazın