Memleketinden de mesaj yağdı!

Koronavirüs testi pozitif çıkan Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke’ye Hatay’dan ve özellikle de memleketi Arsuz’dan geçmiş olsun mesajları yağdı. Partinin gülen yüzü Böke’ye geçmiş olsun dileklerini ileten vatandaşlar, mesajlarında bol bol dinlenmesini,  bol limon ile c ve d vitamini tüketmesini tavsiye ederken, karantina döneminde ayrıca sesli kitap dinlemesini önerenler de oldu.

Vatandaşların yanısıra, Hatay il ve ilçe teşkilatları, belediye başkanları, milletvekillerinin de geçmiş olsun dileklerini ilettiği Selin Sayek Böke’ye Arsuz ilçe teşkilatı, kadın kolları ve partililer de ‘Covid-19 test sonucu pozitif çıkan CHP Genel Sekreterimiz, İzmir Milletvekilimiz, hemşerimiz Sayın Selin Sayek Böke’ye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz” mesajıyla biran önce süreci atlatmasını temenni etti.

Türkiye’nin her yerinden mesaj yağmuruna tutulan Böke, “Birkaç gündür izolasyondaydım. COVİD-19 test sonucum pozitif çıktı. Bir süre daha izninizi isteyeceğim. İyi dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederim. Çok yakında, sağlıklı günlerde buluşmak dileğiyle!” iyi dileklere teşekkür etti.

Bir cevap yazın