KOM, baskın yaptı!

İskenderun KOM Grup Amirliği’nin resmi belgede sahtecilik, nitelikli dolandırıcılık suçları kapsamında düzenlediği operasyonda E.Y. isimli şahsın 2 ayrı evi ile babasının bağ evinden çıkanlar şaşırttı.

Mali suçlar kapsamında yapılan araştırma ve çalışmalarda “Nitelikli Dolandırıcılık, Resmi Belgede Sahtecilik” suçları kapsamında E.Y. isimli şahsın 2 farklı adresine eş zamanlı operasyon düzenleyen ekipler,E.Y.’nin ikametinde hap, enjeksiyon, enjeksiyonluk ampul, enjeksiyon çözelti, plastik tüpler içerisinde sıvı ilaç, sprey ve ilaç tabletlerinden olmak üzere toplam 2 bin 504 adet ilaç ele geçirdi. Ekipler, E.Y’nin babası A.Y.’ye ait bağ evinde yaptığı aramada ile 95 litre boğma rakı olarak tabir edilen el yapımı içki, 2 Adet Ruhsatsız Av tüfeği ve 103 adet kartuş buldu.

Ele geçirilen suç unsurları ile ilgili Cumhuriyet Savcısından alınan talimat kapsamında şahıslar hakkında 5607 SKM suçundan işlem yapılırken, A.Y’de ruhsatsız silah bulundurmaktan dolayı gerekli yasal işlemler için Arsuz İlçe Jandarma Komutanlığına teslim edildi.

Bir cevap yazın