Gözleri hep Arsuz’un üzerinde!

Türk Polis Teşkilatı’nın 176’ncı kuruluş yıldönümü ve 10 Nisan Polis Haftası Arsuz’da Kaymakam Musa Sarı’nın da bizzat katıldığı etkinliklerle kutlandı.

Arsuz Polisi’nin  İlçe Emniyet Müdürü Dinçer Dinsever Kalkan önderliğinde, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı’yı ziyaretiyle başlayan törenler, şehitlik ziyareti ve Atatürk anıtına çelenk sunulması ile devam etti.

Halkın huzur ve güvenliği için çalışan Arsuz Polisi’ni kutlamalarda yalnız bırakmayan Kaymakam Musa Sarı, kurum amirleri ve Emniyet Güçlendirme Derneği Başkanı Mehmet Altun ile birlikte İlçe Emniyet Müdürü Dinçer Dinsever Kalkan’ı makamında ziyaret etti.

Yıl içerisinde çeşitli başarılara imza atan emniyet mensuplarının ödüllendirildiği ziyarette, Kaymakam Sarı binadaki tüm personele kırmızı karanfil dağıtarak, Polis Haftası’nı tebrik etti.

Emniyet teşkilatı mensuplarına sağlık ve huzur içerisinde görev hayatı temenni eden Kaymakam Sarı, “Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için 176 yıldır fedakarca ve sürekli kendini geliştirerek görev yapan, başta İlçemiz Emniyet Müdürlüğü personeli olmak üzere, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıl dönümünü kutlar, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü ile kutsal değerleri uğruna şehit olan emniyet mensuplarımızı rahmet ve şükranla anıyorum. Tüm polislerimize, aileleri ile birlikte sağlık, mutluluk ve başarı diler, 10 Nisan Polis Haftası’nı kutlarım” dedi.

Müdür Kalkan da şahsı ve çalışma arkadaşları adına Kaymakam Sarı ve misafirlere şükranlarını sunarken, ‘Arsuz’un huzur ve güvenilği için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Kutlamalar, Arsuz Kent Meydanı’nda Atatürk’ün huzuruna çelenk sunumu ile devam etti.

Bir cevap yazın