176’ncı yıl kutlu olsun

İskenderun Gelişim ve Palmiye Hastanesi Genel Koordinatörü H. Ozan Yaşar, beraberindeki heyetle, Emniyet Teşkilatının 176. Kuruluş Yıldönümü ve Polis Haftası münasebetiyle İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’i ziyaret etti.

 Palmiye Hastanesi Genel Müdürü Ahmet Ahraz ve Başhekimi Dr. Ömer Suha Caymaz’ın da eşlik ettiği ziyarette, Genel Koordinatör Ozan Yaşar, Müdür Nevzat Güneş’in şahsında, bütün emniyet teşkilatının Polis Haftası’nı kutladı.

Gecesini gündüzüne katarak, halkın güvenliği için çalışan emniyet güçlerine görevlerinde başarılar dileyen Yaşar, “Ülkenin birliği ve bütünlüğü için önemli bir rol üstlenen emniyet teşkilatımızın haftası kutlu olsun. Huzurumuzu ve güvenliğimizi, gece gündüz demeden sağlayan emniyet teşkilatımızın Polis Haftası’nı kutluyor; şehit polislerimizi rahmetle, gazilerimizi saygıyla anıyoruz” dedi.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş ise, İskenderun Gelişim ve Palmiye Hastanesi Yönetimi’ne kutlama ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Bir cevap yazın