Sedat Uysal’dan şehir takımı vurgusu!

İskenderunspor adının yaşatılması için verdiği çabayla bilinen, hem iş adamı, hem de spor adamı kimliğiyle de tanınan Noksel Çelik Boru Sanayi A.Ş Fabrika Müdürü Sedat Uysal, 5 Temmuz İskenderunspor’lu futbolcularla yemekte biraraya geldi.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın da eşlik ettiği buluşmada, Başkan Tosyalı, Sedat Uysal ve yardımcısı Mevlüt Özer’e 82 numaralı turuncu – mavili forma hediye ederek, İskenderun’un il olmasını istedikleri mesajını bir kez daha verdi.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Noksel İskenderun Fabrikası Müdürü Sedat Uysal ile Müdür yardımcısı Mevlüt Özer’e desteklerinden dolayı teşekkür ederek ,”Bu çocuklarımızın başarısı kendilerini ne kadar mutlu ediyorsa, bizi onlardan daha çok mutlu ediyor. Gencecik bu kardeşlerimizin hepsi bu işi meslek edinmişler. Biz de istiyoruz ki; bu yuvadan yıldız oyuncular çıksınlar üst liglerde mücadele eden oyuncularımız olsun. Maçlarımız iki hafta sonra başlıyor. İnşallah lige iyi başlayıp elimizden geldiğince mücadele ederek sezon sonunda ipi göğüsleyerek sezonu bitirmek hedefindeyiz. Genç kardeşlerimin hepsine inanıyor ve güveniyorum bu sene olmasa bile önümüzdeki senelerde başarıdan başarıya koşacaklarından eminim” dedi.

Noksel İskenderun Fabrikası Müdürü Sedat Uysal da, 5 Temmuz İskenderunspor’u yakından takip ettiğini belirterek, “Bu kadar genç futbolcu arkadaşım ile birlikte olduğum için çok mutluyum. Sizleri yakından takip ediyorum ve dışarıdan baktığımda sizlerde ne gördüğümü söyleyeyim; Şehir takımı olsun istiyoruz değil mi? Şehir takımı olmanın ana esprisi bence %60, %70 bu bölgenin çocukları ile oluşan takım ile yapabilirsiniz. Tabii ki dışarıdan birkaç arkadaşınız olacak ama takımı bir şehre mal edebilmek için bu bölgenin çocuklarıyla başarının geleceğini inananlardanım” dedi.

Bir cevap yazın