İskenderun Polisi, suçluları affetmiyor!

İskenderun’da huzur ve güvenliğin tesisi için yoğun mesai harcayan İlçe Emniyet Müdürlüğü, aralarında çocuğa cinsel istismar, silahla yaralama, nitelikli yağma gibi pek çok suçtan aranan suçlulara yönelik düzenlediği operasyonda 9 kişiyi gözaltına aldı.

Kamu düzeninin sağlanması amacıyla suç ve suçlularla mücadele kapsamında ilçe genelinde ‘Gece vakti silahla yağma, 6136 skm, çocuğun cinsel istismarı, bina içinde muhafaza altına alınan eşya hakkında hırsızlık, nitelikli olarak konut dokunulmazlığının ihlali, yaralama, borçlunun ödeme şartını ihlali’ suçlarından arandığı tespit edilen ve haklarında adli makamlarca yakalama emirleri bulunan şahıslara yönelik karma ekiplerle şafak vakti 10 adrese eş zamanlı operasyon düzenleyen ekipler, M. Ç. , A.A.,  Y. Y. C. B.,  V.S.,  I. Y.,  E. Ç. ,  U. K.,  D. K. ve G. A. İsimli 9 şahsı gözaltına aldı.

Hatlarında gerekli yasal işlemleri yapılarak adli makamlara teslim edilen 9 şahıstan 2’si ifadesine müteakip serbest kalırken, 7 şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Bir cevap yazın