Çöpleri görenler şok oldu!

İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Peynirciler Pasajı’nı köşe bucak temizledi. Yoğun insan sirkülasyonunun olduğu binanın özellikle ikinci katında bulunan boş işyerlerinde biriken atıkların oluşturduğu kirlilik görenleri şaşırttı. Pasajı tertemiz hale getiren ekipler, bir araç dolusu atığı binadan uzaklaştırdı.

Kent genelinde çevre ve görüntü kirliliği oluşturan tüm noktalarda hummalı bir çalışma gerçekleştirdiklerini belirten İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz peynirciler pasajında baştan aşağı temizlik işlemi gerçekleştirdi. Bu alan tertemiz bir hale getirildi. El ele vererek daha temiz ve yaşanılabilir bir kent için hep birlikte çalışmalı ve özveri göstermeliyiz ” dedi.

Peynirciler Pasajı esnafları adına bir konuşma yapan Yusuf Oruk ise İskenderun Belediyesi’ne temizlik çalışmasından dolayı teşekkür ederek, “Yıllardır el atılmayan alanları temizleterek pasajımızı daha temiz bir görüntüye kavuşturdular. Ardından kapsamlı bir dezenfeksiyon çalışması yapıldı. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimize çok teşekkür ediyorum. Pasajımız şimdi daha güzel bir hal aldı” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın