Aylin Nazlıaka, Hatay’a geliyor

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Yaşam Hak Projesi’ni tanıtmak ve çeşitli ziyaretler için 1 Nisan’da Hatay’a geliyor. Toplumsal cinsiyet eşitliği ve kadınların yaşama hakkı için mücadele etmek üzere başlattıkları Yaşam Hak Projesi’nin tanıtımını Turunçlu Mahallesi Defne Evi’nde gerçekleştirecek olan Nazlıaka,  Hatay il başkanlığında partililerle buluşarak başlayacağı ziyaretler serisini Arsuz’da sonlandıracak.

Kadınların duygusal, psikolojik, ekonomik ve fiziksel şiddet karşısında psikolojik destek alabilecekleri dayanışma evinin yanısıra, üreten kadınların gücüne güç katan kooperatiflerde de kadınlarla buluşacak olan Nazlıaka, kadınların taleplerini, sorunlarını dinlemenin yanısıra, ‘Yalnız Değilsiniz, Biz Varız!’” mesajı verecek.

Kadın Kolları Merkez Yürütme Kurulu Üyelerinin de eşlik edeceği CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka’nın 01.04.2021 Perşembe tarihli Hatay programı şöyle;

Saat 09.00 Hatay İl Başkanlığı ziyareti ve partililerle buluşma

Saat 10.00 Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı ziyareti (Spor Kompleksi)

Saat 10.30 ile 11.30 arası Kadın Kolları Genel Başkanımız Sayın Aylin Nazlıaka tarafından yapılacak olan Yaşam Hak Projesi sunumu (Turunçlu Mahallesi Defne Evi)

Saat 12.00 Defne Belediyesi Kadın Dayanışma Evi ziyareti

Saat 12.30 Defne Belediye Başkanlığı ziyareti

Saat 13.30 Samandağ Belediye Başkanlığı ve Kadın Girişimi ve Üretimi Kooperatifi ziyareti

Saat 14.30 Samandağ İpek Evi ziyareti

Saat 16.00 Arsuz Semt Pazarında Arsuz Kadın Eli Kooperatifi standını ziyaret

Saat 17.30 Arsuz İlçe Başkanlığı Açılış Töreni

Saat 18.30 Arsuz Belediye Başkanlığı Ziyareti

Bir cevap yazın