Bel fıtığından ‘Doğan’ ağrılara son!

Yaklaşık iki aydan bu yana bel fıtığı problemi bulunan ve yurtdışında gördüğü tedavilerden fayda bulamayan Sevim Orhan, İskenderun Gelişim Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Doğan Değirmenci’nin gerçekleştirdiği başarılı operasyonla sağlığına kavuştu.  Bel fıtığı ameliyatıyla ağrılarından kurtulan Orhan, 24 saat içerisinde de taburcu edildi.

54 yaşındaki Sevim Orhan’a mikro cerrahi ile lomber disk cerrahisi tekniği uyguladıklarını belirten Değirmenci, “Sağ bacak ağrısı ve güç kaybı şikâyetleriyle polikliniğimize başvuran hastamızda; yapılan tetkikler sonucunda bel fıtığı olduğunu teşhis ettik. Mikro cerrahi tekniği ile gerçekleştirdiğimiz başarılı bir ameliyat sonrası hastamızı ertesi gün taburcu ettik. Hastamızın artık ağrısı yok, ayağını hareket ettiriyor” açıklamasında bulundu.

Ağrılarının artık dayanılmaz bir hal aldığını ifade eden Sevim Orhan ise, ameliyat sonrası sağlığına kavuşmasına vesile olan beyin cerrahisi ekibine teşekkür ederek, “İki aydan beri devam eden sağ bacak ağrım vardı. Yurtdışında yaşıyorum ve birçok merkeze başvurmama rağmen ağrılarım geçmemişti. Doktorum Doğan Bey sayesinde eski sağlığıma kavuştum. Ağrısız bir hayatım var artık” dedi.

Bir cevap yazın