MÜSİAD’da bayrak değişimi

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği(MÜSİAD) Hatay Şubesi 10’uncu Genel Kurul Toplantısı’nda başkanlığa Ral Geri Dönüşüm Çelik Sanayi Tic A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Özyurt getirildi.

İskenderun Ramada Otel Toplantı Salonu’nda gerçekleşen kongreye Kilis Valisi Recep Soytürk, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve Hüseyin Yayman, İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, MÜSİAD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri ve MÜSİAD Hatay Şubesi Üyeleri ile iş ve sanayi dünyasının dinamikleri, STK Temsilcileri ve konuklar katıldı.

İş dünyasının başarılı isimlerini buluşturan kongrede, görevini başarıyla devreden iş adamı Abdullah Bozatlı, MÜSİAD’ın üretim, yatırım, istihdam vizyonu doğrultusunda daha çok gelişmek ve büyümek için var güçleriyle çalıştıklarını belirterek, yeni başkan Ali Özyurt ve yönetimine başarılar diledi.

İskenderun Kaymnakamı İskender Yönden de 10.Genel Kurul’da MÜSİAD Hatay Şubesi Başkanı olarak seçilen iş insanımız Ali Özyurt’u tebrik ederken, kongrenin MÜSİAD camiasına, Hatay’a ve İskenderun’a hayırlı olmasını diledi ve başkanlık görevini devreden iş insanımız Abdullah Bozatlı’ya da özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Ali Özyurt başkanlığındaki yeni  Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Yasin Keleş, Atıf Ceritbinmez, Alper Davut, Kerem Kök, Nuri Günal, Cihan Yıldırım, Hüseyin Hüsnü Özdemir, Fatih Kemal Aslan, Kenan Ak

Denetleme Kurulu; Halit Aslan, Erdem Ünlü Çetinkaya, Şahin Dal

Bir cevap yazın